VÉGRE
2016. november 07. írta: páfrányproject

VÉGRE

Igen! Végre ma délután valami elkezdődött. Dorkánk egy éves születésnapján aláírtuk az adásvételi szerződést, és így egy igen nagy lépést tettünk az új életünk felé. Nem mondom, hogy nem félek a hiteltől, és azt sem, hogy az előttünk álló 6 hónap stresszmentes lesz. Igazán bonyolult idővel, pénzzel, mesterekkel sakkozni úgy, hogy közel minden meglegyen ahhoz, amit mi szeretnénk, és már 2017-ben élvezhessük a gyümölcsét.

Itt a jó alkalom, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg a lakberendező szakma minden oldalát. Tulajdonképpen még jó is ez így, mivel biztos vagyok benne, hogy rengeteget fogok tanulni addig, amíg elkészül a ház, és ezzel a tudással felvértezve tudok új megrendeléseket magabiztosan elvállalni és elvégezni. Ez mégiscsak jobban hangik akkor is, ha befejezem az iskolát. Addigra már lesz egy élesben elvégzett projektem.

PFUUU Vágjunk bele!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pafranyproject.blog.hu/api/trackback/id/tr2211941217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása