"Dübörgő" események
2016. december 18. írta: páfrányproject

"Dübörgő" események

Megtörtént! Végre megszabadultunk 16 millió forinttól és elkezdődhet valami marha izgi és nehéz. Eleddig is sokat foglalkoztam a ház a gondolatával, a kialakításának tervei lassan a végükhöz közelednek, csatolok is néhány nem tökéletes minőségű 3D képet, hogy ti is lássátok hol tartunk most. Legalábbis fejben.

Amúgy rettenetesen foglalkoztat bennünket a megújuló energia források kérdése. Jó lenne, ha valaki bekopogna hozzánk, megtervezné, beépítené és mi ki is tudnánk fizetni.

Ami most következik, az a kulcsok átvétele, az építésszel való konzultáció, egy terv, mind anyagilag, mind megvalósítás szempontjából. Szakemberek felkutatása. Például jó lenne egy megbízható asztalos (többek között.)

Ja és nem utolsó sorban pénzt kell szerezni, hogy be tudjuk fejezni. Augusztusban már ott szeretném élvezni az életet!

És a képek!

 

Háló szoba, vagy ha úgy tetszik, háló fülke

Ide csak egy ágy és egy láda fog beférni, amibe belepakolhatjuk majd az ágytakarót. Jelenleg a szürke árnyalatai dominálnak, nagy szerelem van köztem és e szín között.

halo.jpg

 

Fürdőszoba

Már ki van alakítva a fürdőszoba cső és vezeték rendszere, nem szívesen nyúlnék hozzájuk, mert így újabb százezrektől szabadulnánk meg játszi könnyedséggel, így ez a megoldás született. (Esküszöm nem olvastam a szürke ötven árnyalatát)

furdo_alakul.jpg

furdoszobaa.jpg

 

furdoszobakesz.jpg

Nappali-konyha

Itt már megemeltem a konyha fölötti belmagasságot (imádom), és megfelelő kompromisszumokat hoztam a bútorok frontján. Mindenképpen ide szerettük volna rakni az asztali számítógépünket, hát ez lett belőle. A nagy dilemma a padló színe. Világos, vagy sötét barna legyen. Ahogyan ezeket a képeket nézem, a sötét felé húzok picit. A félelmem csak annyi vele kapcsolatba, hogy sötéti a teret. (elnézést a renderelt képek miatt, ebből is látszik, hogy még a terezgetés fázisában van)

 

vilagos.jpg

 

vilagos_padlo.jpg

 

konyhaaaa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pafranyproject.blog.hu/api/trackback/id/tr9612056797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása