CSOK
2016. szeptember 14. írta: páfrányproject

CSOK

Már említettem, hogy lendületünkben mi is bele estünk a CSOK-os kérdésbe. Három gyerek, házépítés 10+10 millió és megépülhet a palotánk. Aztán kettőt visszaléptünk és megpróbáltunk lehiggadni picit. Talán olyan városi lényeknek, mint mi vagyunk, nem kell első körben 1000 nm-es telek és 130-150 nm-es ház, nem kell rögtön arra gondolni, hol fognak így elférni az unokák (azt hiszem ennél jóval rugalmasabbnak kell lennünk). Persze ezt sem tartom kizártnak egyszer, de nulla tapasztalattal elég hamar arcul köphet a valóság, - és mivel Dorkánk még csak 10 hónapos, nyálból amúgy sincs hiány- így, hogy a ház szolgáljon minket és ne mi őt, lejjebb adtuk a méretigényünket és az események követték egymást...

Na de elkanyarodtam picit. Itt van az a bájos tény, hogy akármire ugye nem lehet, sőt! Házépítésen és újépítésű ingatlanon kívül gyakorlatilag esélyed sincs ennyi támogatást kiszedni, ami valahol felháborító, hiszen miért kellene az átlagnak ezzel a macerával foglalkozni? Tök evidens, hogy itt csak az építőipar fellendülésére apellálnak, és óriási rátojás van a családokra.

Meg különben is! Egy gyerekkel a karomon honnan tudhatnám milyen kettővel, és hogy akarok-e egy harmadikat? Túl nagy nyomása ez az én egyetlen szerencsétlen kis méhemnek. Abszolút rágörcsöltem az egészre, ennyit tényleg nem ér az a néhány millió, meg fogjuk oldani másként!

14470905033111.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pafranyproject.blog.hu/api/trackback/id/tr3711706399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása