Alaprajz
2016. szeptember 15. írta: páfrányproject

Alaprajz

 

A mellékelt képen látható a ház felépítése. A bal oldali a földszint, a jobb oldali a tetőtér. A jelenlegi terv szerint az előszoba a házon belül helyezkedik el. Én nagyon szeretném kivinni, mert az eredeti terv szerint túl kicsi, és egy csomó helyet vesz el a konyhából, de ezt majd egy következő bejegyzésben fejtem ki hosszabban. Úgy döntöttem, hogy az összes helyiséget külön fogom leírni újabb és újabb bejegyzésekbe, így könnyebben átlátható.

Most csak általánosságban az alaprajzról! Az előszobából (3 nm) a konyhába jutunk, (a bejártati ajtó befelé nyílik) ennek a terasz felöli falán helyezkedik el az a csodás üvegfal, amit már kívülről is láttunk. A konyha összesen 23, míg a nappali 14 nm. A nappaliból nyílik a fürdőszoba (nos igen ez nem túl jó konstrukció, okosan kell kitalálni a fürdőt, hogy se a szag se a hangok ne szűrődjenek át).

A jobb oldali helyiség dolgozónak vagy gyerekszobának készült (5,4 nm). Hát hogy is fogalmazzam, ez bizony kicsi- fél szobának egyébként hivatalosan 8nm-től tekinthető egy tér- szóval ez egy negyed szoba.

Ha kijövünk a kisszobából a lépcsőház néz szembe velünk, és ha megmásztuk akkor feljutunk az emeletre, ahol 23 nm nyitott tér található, hatalmas tetőablakokkal és egy szexi 210x55 cm-es ablakkal. Itt a 170 cm magasság alatti  területek nem számítanak bele a négyzetméterbe, de remek lehetőséget nyújtanak a beépített szekrényeknek, mert hát igen, tárolóknak híjján vagyunk sajnos, minden centiméter számít.

pafranyalaprajz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pafranyproject.blog.hu/api/trackback/id/tr1811708565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása